Wat maakt bedrukte kalenders een ideaal relatiegeschenk

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk, waarmee je opvalt en tegelijkertijd ook een leuke boodschap kunt verspreiden onder je klanten of relaties? Er zijn tegenwoordig genoeg creatieve ideeën die je eenvoudig tot uitvoering kunt laten brengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bedrukte kalender. Maar wat maakt een bedrukte kalender nu tot een ideaal relatiegeschenk?

Uiteraard is het leuk om voor je relaties een leuk relatiegeschenk te bedenken in plaats van de standaard fles wijn in een kistje die elk bedrijf jaarlijks laat verpakken. Denk er ook eens aan om je relaties om een creatieve manier te bedanken voor hun bijdrage en te laten blijken dat je de samenwerking graag voort wil blijven zetten. Uiteraard is het goed om je logo op elke pagina te hebben, maar hoe leuk is het om creatieve quotes die slaan op jouw bedrijf of andere leuke zaken in een kalender te laten drukken en te verzenden naar jouw relaties.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om kalenders te laten bedrukken. Denk hierbij aan dagkalenders, weekkalenders, maandkalenders of verjaardagskalenders. Bureaukalenders laten bedrukken is dus eenvoudig en heb je een keuze kunnen maken voor de soort kalender die je wilt laten bedrukken? Dan dien je na te gaan denken over de inhoud. Heb je een marketingafdeling of creatief persoon in dienst? Laat diegene zich dan uitleven op een leuk ontwerp. Is dit niet het geval, besteed dit gedeelte dan uit en vraag een creatief specialist om iets leuks te ontwerpen. Door zo goed en precies mogelijk vooraf te briefen, zorg je snel voor een ontwerp wat hopelijk in de smaak valt.

Extra reclame voor je bedrijf

Door een kalender te (laten) ontwerpen die handig is ingedeeld, ben je ervan verzekerd dat relaties de kalender ook daadwerkelijk op hun bureau zullen zetten om te gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een lach op het gezicht van je relaties, maar ook nog eens op een jaar extra reclame van je bedrijf, zonder dat het veel extra kosten met zich meebrengt. Hoe handig is dat?!

Betaalbaar, maar toch creatief

Het laten ontwerpen en drukken van een kalender als relatiegeschenk is een creatief geschenk, maar is ook nog eens erg betaalbaar om te laten drukken, zeker in hogere oplages. Kalenders zijn al vanaf zeventig cent verkrijgbaar en ook de verzendkosten voor kalenders liggen laag, waardoor je voor relatief weinig geld een erg leuk relatiegeschenk aan je relaties kunt versturen.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...