Waarom kiezen voor poortautomatisering?

Wil jij de beveiliging op je bedrijfspand verbeteren? Denk dan eens aan automatische poorten. Automatische poorten hebben een heel aantal voordelen in vergelijking met andere soorten maatregelen. Ze fungeren als een soort eerste verdedigingslinie tegen verschillende beveiligingsrisico’s. Hier zijn zeven redenen waarom je bedrijfspand automatische poorten nodig heeft:

Betere beveiliging

Verhoog de veiligheid en bescherming van je pand met poortautomatisering van Maurikssolutions.com. Op deze manier kun je onbevoegd personeel de toegang tot je commerciële pand ontzeggen. Elektronische poorten zijn uitgerust met motoren die niet teruggedraaid kunnen worden, waardoor het bijzonder moeilijk is voor mensen die niet bevoegd zijn en inbrekers om ze te openen zonder toestemming. Daarnaast zal het robuuste ontwerp van deze automatische poorten ook een afschrikmiddel zijn voor criminele activiteiten, waardoor je pand beter beveiligd is.

Aanpasbaar voor je bedrijf

Automatische poorten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de uitstraling van je bedrijf. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen en kleuren die passen bij het overkoepelende thema van je onderneming. Je hebt bijvoorbeeld draaipoorten en schuifpoorten, en voor beide kun je diverse vergrendelingssystemen gebruiken. Tevens kun je bepaalde systemen installeren voor toegangscontrole. Dit is natuurlijk ideaal voor personeel die wel toegang nodig hebben.

Geen handwerk nodig

Handmatige poorten moeten bediend worden door personeel, of bezoekers moeten deze poorten zelf openen wanneer ze arriveren of vertrekken. Automatische poorten daarentegen kunnen gemakkelijk worden bediend met een afstandsbediening, waardoor bezoekers hun auto’s niet hoeven te verlaten als er geen medewerkers in de buurt zijn. Dit is in ieder geval handig in de nacht of bij slecht weer. Je kunt bezoekers zelfs observeren en beslissen of je ze toegang wilt verlenen tot je eigendom. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als je een bepaald systeem voor toegangscontrole hebt geïnstalleerd.

Sterk materialen

De meeste automatische poorten zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium, in tegenstelling tot traditionele poorten. Het is misschien een klein voordeel, maar op deze manier kun je corrosie voorkomen. Hierdoor gaan de poorten langer mee.

De waarde verhogen

De waarde van je bedrijfspand kan om verschillende redenen schommelen, maar wanneer je de beveiliging verbetert, zal dit vrijwel altijd de waarde verhogen. Met automatische poorten kun je zorgen voor meer veiligheid. Het is op deze manier gewoon een stuk beter beveiligd dan een normale poort. Tevens zien deze poorten er mooier uit, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers (mocht je ooit willen verkopen). Je installeert een dergelijke poort over het algemeen niet om de waarde van je pand te verhogen, maar het is wel een bijkomend voordeel. Hoe dan ook, automatische poorten zijn gewoon een goed idee, vooral voor beveiliging en toegangscontrole.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...