De voordelen van WordPress

WordPress is een van de bekendste website bouwers in de wereld. Het voordeel hiermee is dat je altijd iets gemakkelijk kunt aanpassen. Je kunt ervoor kiezen iemand anders je website te laten maken en aan de hand daarvan het aanpassen of je maakt het volledig zelf hiermee.

Waarom is dit zo handig?

Het handigste hieraan is dat je te allen tijde de website kunt aanpassen. Ook al laat je de website ergens anders maken. Als zij het maken op basis van WordPress dan kun je zelf inloggen en aanpassingen aan de website aanbrengen. Hierdoor heb je dus geen gezeik om weer iemand in te moeten schakelen hiervoor. Je doet je eigen WordPress hosting.

Stel je verhuist je onderneming of je krijgt een ander nummer. Het is belangrijk om deze aanpassing op de website te zetten. Dit zou je dus zo gedaan kunnen hebben met WordPress. Het is heel gemakkelijk. Je klikt op het stukje dat je wilt aanpassen en je zorgt ervoor dat je de tekst weghaalt en de juiste er weer voor terugzet. Hierdoor ben je ook zoveel minder tijd kwijt en geld aan het onderhoud van de website. Stel je wilt heel het design aanpassen dan zouden wij wel weer iemand inschakelen, maar dat is voor de grote dingen.

De voordelen van WordPress?

Je krijgt een aantal voordelen hierbij waardoor jij je echt geen zorgen hoeft te maken om je situatie met de website. Je kunt meteen aan de slag met de meest vertrouwde domeinextensie in Nederland, je bent ook optimaal beveiligd. Dit voor plug-ins en thema’s. Als er kwetsbaarheden of gevaarlijke dingen gevonden worden dan worden deze meteen onder handen genomen.

Je website is ook supersnel. Je hoeft niet bang te zijn voor een trage website. Het maakt hierbij dus ook niet uit hoeveel mensen er op dat moment op je website zijn. De website blijft altijd snel. Je hebt daarom dus ook geen grens van het aantal bezoekers op je website. Er kunnen zoveel op als je wilt. Hierdoor loop je dus ook niks mis als je opeens heel succesvol bent!

Er worden back-ups gemaakt van je website die 30 dagen worden bewaard. Stel er gebeurt iets dan hebben wij altijd nog je back-ups die je terug kan zetten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ineens alles kwijt bent. Daarbij is het ook heel makkelijk om de website te gebruiken. Je moet geen ingewikkelde website willen voor je klanten. Ook voor jezelf is dat niet fijn.

Je krijgt ook een exclusieve e maildienst die je zou kunnen gebruiken bijvoorbeeld voor je onderneming. Dit is altijd goed en fijn om te hebben. Als laatst heb je nog een gratis verhuisservice. Dit houdt in dat de website snel op het platform geplaatst wordt. Hierdoor heb jij garantie dat deze online blijft. Er zijn diverse abonnementen die je kunt nemen hiervoor. Des te meer betaald des te meer je erbij krijgt. Lees je even in en kijk wat het beste past bij jouw situatie.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...