Verbeter jezelf met Microsoft trainingen

Welke positie je ook hebt binnen een bedrijf, het kan best zijn dat je de ambitie hebt om te blijven groeien. Dat kan bijvoorbeeld door een Microsoft training te volgen. Microsoft ken je waarschijnlijk wel. Voornamelijk van de Office programma’s zoals Word of Excel, maar misschien ook van de zakelijke software zoals Power BI en Azure. Dat zijn slechts voorbeelden van programma’s en software waar je trainingen voor kunt volgen. Je volgt dit soort trainingen bij Master IT. Zij bieden allerlei trainingen aan die aan kunnen sluiten bij jouw behoeften.

Individuele trainingen

Je kunt zelfstandig kiezen om zo’n Microsoft training te volgen. Misschien wil je beter worden met bepaalde programma’s of wil je ze leren kennen. Het is hoe dan ook verstandig om ook een examenvoucher aan te vragen. Daarmee kun je namelijk aan het eind van je training een certificaat krijgen. Als je de training naar voldoening afrondt natuurlijk. De trainingen kunnen fysiek en digitaal gevolgd worden of in een combinatie van beide. Er is persoonlijke aandacht voor wat je wel en niet nodig hebt uit de training omdat er kleine klasjes zijn.

STAP budget

Sinds maart 2022 is het mogelijk om een budget te krijgen voor trainingen of opleidingen in het kader van zelfontwikkeling. Zo’n budget kan bijna iedereen wel krijgen. Er zijn enkele voorwaarden, maar zolang je geen student bent en wel verzekerd bent, kom je ervoor in aanmerking. Het budget is € 1000. Dat bedrag krijg je in korting op je training, cursus of opleiding. Zo zijn sommige Master it trainingen helemaal gratis met het STAP budget. Let wel op de aanvraagmomenten van het budget.

In company trainingen

Ook voor bedrijven zijn er Microsoft trainingen te volgen. Je hoeft dan niet al je werknemers op individuele training te sturen. De training wordt ook op maat gemaakt voor het bedrijf. Zo wordt de software aangeleerd aan de werknemers op een manier die past bij het bedrijf en de bedrijfsprocessen. De training wordt dan ook op locatie gegeven. Het is een zinvolle investering om de software te leren kennen en er beter mee om te leren gaan.

Opties voor trainingen en certificaten

Je kunt bij Master it terecht voor allerlei trainingen. Welke Microsoft training je ook zoekt, je vindt het daar. Vrijwel alle trainingen zijn zowel in individuele richting als voor bedrijven te volgen. Je hoeft je dus niet te beperken als je voor je hele bedrijf iets zoekt of juist zelf een training zoekt. Ook als je in dienst bent bij een bedrijf kun je gebruik maken van het STAP budget om korting te krijgen op de trainingskosten.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...