Een prettige buitenruimte voor je bedrijf creëren

In de zomer wil je ervoor zorgen dat je medewerkers kunnen genieten van een heerlijk zonnetje buiten en hierdoor ook met meer energie en productiviteit hun werk weer kunnen voortzetten. Je denkt eraan om hiervoor buiten een speciaal hoekje in te richten. Hieronder enkele tips voor het creëren van een prettige buitenruimte voor je bedrijf.

Door het creëren van een buitenruimte zorg je weer voor hernieuwde motivatie en energie bij je personeel. Na het opdoen van de nodige vitamine D en het bijkletsen met collega’s, kunnen zij er weer met frisse moed tegenaan om de rest van de dag hun werkzaamheden productief te kunnen verrichten.

Toffe buitenruimte creëren

Door het neerzetten van enkele planten, picknickbanken of palletbanken en een grote tafel, heb je eigenlijk de basis voor een toffe buitenruimte al snel gecreëerd. Wil je ander straatmeubilair? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Als je deze spullen hebt besteld, kunnen medewerkers makkelijk neerploffen voor een korte brainstormsessie in de zon of gewoon voor een gezamenlijke lunch of een kletssessie tijdens een koffiepauze. Zij zullen het waarderen dat je er moeite voor doet om een fijne buitenruimte voor ze te creëren waar ze zo nu en dan kunnen vertoeven.

Faciliteiten voor rokers

Zorg er ook voor dat de rokers een plek hebben waar ze hun sigaret kunnen deponeren of eventueel terug kunnen trekken bij een forse regen of hagelbui, zoals een kleine overkapping of rookzuil. Ook zodat de andere collega’s er geen hinder van ondervinden als ze lekker van een boterhammetje zitten te genieten terwijl andere collega’s aan het roken.

Fietsend naar het werk

Komen er veel medewerkers met de fiets naar kantoor? Als je dan toch bezig bent, zorg er dan gelijk voor dat zij hun fiets overdekt in een fietsenstalling of fietsenhok kunnen neerzetten, zodat ze niet naar huis hoeven te fietsen op een fiets met nat zadel. Dit zullen ze vast erg fijn en comfortabel vinden. Bij Erdi vind je een groot aantal fietsenrekken.

Creëer een prettige buitenruimte bij je bedrijfspand

Zo zijn er dus diverse mogelijkheden om met een kleine inspanning je medewerkers een gigantisch plezier te doen en ervoor te zorgen dat ze in de zomer een fijne plek hebben om zich gezamenlijk terug te trekken voor een meeting of voor een energieboost tijdens de lunch op een zomerse dag. Zij zullen dit zeker waarderen en alleen nog maar gemotiveerder zijn om elke dag hun beste beentje voor te zetten.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...