Laat je personeel weten dat je ze waardeert: 4 unieke geschenken

Het waarderen van het personeel is een essentieel onderdeel van elk succesvol bedrijf. Door je waardering voor hun harde werk en toewijding te tonen, kun je een positieve en productieve werkomgeving bevorderen. Je kunt je waardering tonen door een leuk bedrijfsfeest te organiseren, maar je kunt er ook voor kiezen om af en toe een leuk geschenk te geven. Of het nu gaat om een kerst cadeau of een cadeau als blijk van waardering na een intense periode. Er zijn allerlei opties waar je uit kunt kiezen als het gaat om cadeaus die het personeel zeker zullen waarderen. We hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Kantooraccessoires

Er zijn tal van accessoires die je kunt krijgen voor op kantoor die perfect zijn om cadeau te geven. Je kunt kiezen uit koffiemokken, pennen, notitieblokken en nog veel meer. Koffiemokken zijn het perfecte cadeau-idee voor elke koffie of thee drinker. Je kunt ervoor kiezen om een mok cadeau te doen met het logo van het bedrijf of je kunt een mok echt personaliseren. Om het overzicht te behouden in de kantine kan het bijvoorbeeld een goed idee zijn om een mok met naam cadeau te doen. Pennen zijn een ander geweldig cadeau idee voor het kantoor. Het is iets dat iedereen nodig heeft.

Cadeaubonnen

Je kunt ook iets cadeau doen waar werknemers op persoonlijk vlak iets aan hebben. Denk aan een cadeaubon voor een wellnessdag of een massage. Je kunt er ook voor kiezen om een dinerbon of een bon voor een highwine cadeau te doen. Neem eens een kijkje naar regionale aanbiedingen!

Fitness tracker

Om de gezondheid van je werknemers te bevorderen kun je ook een fitness tracker cadeau doen. Op deze manier kunnen werknemers precies bijhouden hoeveel ze al gelopen hebben op een dag. Als je in een kantoor werkt, dan heb je al gemerkt dat het lastig is om genoeg beweging te krijgen. Door middel van een fitness tracker zullen werknemers beter op de hoogte zijn van de hoeveelheid beweging die ze gehad hebben. Dit kan ervoor zorgen dat meer werknemers in de pauze een rondje gaan lopen in de frisse lucht!

Cadeaupakket

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om echt uit te pakken met een cadeau. Denk aan een mooi samengesteld cadeaupakket voor de feestdagen. Werknemers zullen zich zeker verheugen op de verrassingen in het pakket. De kans is op deze manier groter dat iedereen iets krijgt waar hij of zij echt iets aan heeft. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij FOR YOU GIFTS!

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...