4 Originele relatiegeschenken om te geven op een rij

Je personeel, klanten of relaties moet je goed onderhouden. Het zijn de schakels die je bedrijf in beweging houden. Het ontzettend belangrijk om ze een stukje waardering te geven. Dit kan natuurlijk op veel manieren; een kaartje, een bos bloemen of een origineel geschenk. Natuurlijk is het krijgen van een cadeautje altijd leuk, maar het is het allerleukst als mensen echt iets aan het geschenk hebben.

Een paasgeschenk op de deurmat

Paaseitjes in verzenddoosje

Als de paashaas weer langzaam uit zijn hol kruipt, kun je verwachten paaseitjes te vinden. De paashaas snapt ook wel dat niet iedereen zin heeft om alsmaar te zoeken naar de paaseitjes. Daarom heeft de paashaas een leuk alternatief bedacht. Paaseitjes en een persoonlijk kaartje in een verzenddoosje bij je personeel of klanten in de brievenbus. Het verrassingseffect blijft, maar de paashaas maakt het ze iets makkelijker. Je klanten of relaties zullen blij verrast zijn met dit geschenk.

Relaties en voorjaarsgeschenken

Borrelpakketje

Als het zomer wordt en de temperaturen stijgen, dan gaan mensen graag in het zonnetje in de tuin zitten. Daarbij horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Verwen je personeel of relaties met een lekkere box met borrelsnacks en een glas wijn. De wijnverpakking van Oneglass past perfect in een brievenbuspakketje, hoe leuk is dat! Het pakketje kan dus zo door de brievenbus, een superleuk verrassingseffect.

Watermeloen kweekreep

Een watermeloen kweekreep, wat is dat? Een kant en klaar stukje grond met een watermeloen zaadje. Zo kan je zelf je eigen watermeloen kweken. Een origineel geschenk voor het voorjaar dus! Het is altijd magisch om zelf iets te kweken. Je brengt als het ware iets tot leven en je volgt het hele proces op de voet. Een fris stuk watermeloen uit eigen tuin, daar word je toch vrolijk van. Ook dit geschenk zou je via de post kunnen versturen, ideaal!

Groeiende geschenken voor personeel

Klavertje vier

Nog een leuk ‘groene vingers geschenk’ is het klavertje vier. Als bedrijf gun je al je relaties natuurlijk al het geluk van de wereld toe. Geef ze een potje met een klaverbol. Zo kunnen ze zelf een portie geluk kweken. Want zoals het spreekwoord luid: “zonder geluk vaart niemand wel” (=alleen met hard werken kom je er niet, er is altijd een beetje geluk nodig). Ook hier geef je echt iets waar mensen blij van worden.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar, en van een lief gebaar worden mensen al snel blij. Weet jij al op welke manier je je waardering gaat tonen aan jouw personeel of relaties?

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...