Must-haves voor op je eigen kantoor!

Thuiswerken lijkt steeds meer de norm te worden. Op zich heeft thuiswerken ook zo zijn voordelen: je hebt geen reistijd, je bent flexibeler, je kunt lekker thuis blijven op een aangename plek en je verdient je geld. Ik teken ervoor.

Als jouw woonkamer inmiddels een soort kantoorruimte is geworden, ben je zeker niet de enige. Het is ook nog eens super handig. Je hebt al je werk klaar liggen en je kunt zo beginnen, omdat je alles bij de hand hebt. Toch heeft niet iedereen de ruimte die het werk wel degelijk vergt. In dat geval kan het een goed idee zijn om een eigen kantoor te huren. Zo heb je toch je eigen plekje. Het enigste wat je dan nog hoeft te doen is een laminaatvloer te leggen en wat meubels aanschaffen, klaar is kees. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar je kunt het ook lekker basic houden. Hoe verder? In dit artikel lees je precies wat de must-haves zijn voor je eigen kantoor!

Wat heb ik nog nodig?

Super tof als je een kantoorruimte hebt, maar het is ook fijn als je de nodige spullen hebt. Daarom lees je hieronder alle tips voor must-haves wat betreft een kantoor.

Een laptopstandaard

Als je veel op je laptop zit, wat voordehandliggend is als je thuiswerkt, is het ideaal om een laptopstandaard aan te schaffen. Waarom? Nou, hierdoor zit je goed rechtop als je aan het werk bent. Een goede lichaamshouding is ook wel handig, want anders heb je morgen wéér eens last van je nek, schouders en/of rug ;). Super tof, een laptopstandaard. Het is ook nog eens licht, waardoor je het makkelijk mee zou kunnen nemen als je ergens anders aan het werk moet.

Pennen

Hoogstwaarschijnlijk ligt je bureau ook vol met allerlei papieren. Mocht je nog veel moeten schrijven voor je werk, dan is het verstandig om een Parker vulpen o.i.d. te kopen. Heb altijd pennen bij de hand, dat scheelt weer zoekwerk! Je kunt ook heel erg makkelijk een vulpen online kopen. Goh, de technologie van tegenwoordig.

Een muis

Nee, geen huisdier, maar een muis. Zo een voor je computer. Je kunt tegenwoordig zelfs gaan voor een draadloze muis. Sommige zijn ook nog eens via bluetooth te verbinden aan je laptop. Super handig dus!

Whiteboard

Schrijven blijft toch fijn. Soms schrijf je eenmaal liever dingen op dan dat je het typt. Zit je hoofd regelmatig vol of houd jij je aan een strakke planning? Dan kan een Whiteboard ideaal zijn. Je kunt er de hele dag overzichtelijk naar kijken, waardoor je niks meer vergeet en je precies weet waar je aan toe bent. Als je gaat voor een magnetisch whiteboard, kunnen er ook nog flyers en andere belangrijke documenten aan blijven hangen.

Planten

Wist je dat je geconcentreerder kunt werken in een opgeruimde ruimte? Snel opruimen dus! Wat je er wel kunt neerzetten zijn plantjes. Deze geven een rustige, maar toch gezellige uitstraling en ze zijn ook nog eens goed voor de zuurstof. Één en al voordelen dus!

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...