8 leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Heb jij de opdracht gekregen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren? Dan is dat een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat al je collega’s dit bedrijfsuitje nooit meer zullen vergeten. Hieronder tien leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Amsterdam.

1. Kookworkshop

Zijn je collega’s echte kookfanaten? Dan is het leuk om een heuse kookworkshop als bedrijfsuitje te organiseren. Je kunt hierbij denken aan een algemene kookworkshop, maar ook een workshop waarbij je gerechten leert koken uit een bepaalde keuken. Denk hierbij aan de Griekse, Italiaanse, Indische, Japanse of Spaanse keuken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘zelf pasta maken’ of een ‘sushi workshop’. Er zijn in Amsterdam vele mogelijkheden op het gebied van een kookworkshop als bedrijfsuitje.

2. Sportworkshop

In het kader van fitheid en teambuilding is het organiseren van een sportworkshop of training erg leuk. Denk hierbij aan een proefles padel of een proefles spinning. Wil je wat meer uitdaging? Dan kun je denken aan een workshop schermen of een iets minder actieve workshop curling. Zo zijn er diverse sportworkshoppen of proeflessen mogelijk.

3. Sloepentocht

Zin in een rustig bedrijfsuitje waarbij je kunt genieten van het weer en een heerlijk hapje en drankje? Denk dan eens aan het organiseren van een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Wedden dat dit bedrijfsuitje een succes wordt!

4. Quad/buggy rijden

Bestaat het bedrijf waar jij werkt vooral uit stoere mannen en vrouwen die houden van een adrenalinekick? Boek dan eens een workshop quad rijden, buggy rijden of 4×4 offroad rijden. Dit bedrijfsuitje zal wat duurder zijn, maar is zeker voor de echte adrenalinejunks een onvergetelijke ervaring. Wil je dus iets speciaals? Dan is dit zeker een goede optie rondom Amsterdam.

5. Zeskamp

Wil je je team meer laten samenwerken of de teambuilding verder verbeteren? Denk dan eens aan een bedrijfsuitje in de vorm van een zeskamp op het strand. Je wordt dan in teams ingedeeld en vervolgens zul je als teams tegen elkaar strijden tijdens spellen, zoals touwtrekken, vlotten bouwen of moeilijke raadsels oplossen.

6. Zeiltocht

Wil je dat collega’s blind van elkaar op aan kunnen en nog hechter worden? Organiseer dan een zeiltocht als bedrijfsuitje. Je kunt een dagtocht maken op een zeilschip, waarbij je leert zeilen en als team zijnde ervoor moet zorgen dat alles goed verloopt. Is dit allemaal net even te spannend? Kies dan voor een rondvaart Amsterdam door de grachten.

7. Raften

Wil je een stoer bedrijfsuitje organiseren? Organiseer dan een uurtje raften in het water. Je wordt in teams ingedeeld in boten en je moet met zijn allen vanuit de boot de wilde zee of het meer trotseren en zorgen dat je boot niet kantelt.

8. Graffiti workshop

Zijn jouw collega’s erg creatief aangelegd? Boek dan een graffiti workshop onder begeleiding van een professionele graffiti artist. Deze persoon zal iedereen de kneepjes van het vak bijbrengen en vervolgens mag je zelf ook legaal aan de slag met graffiti spuiten op stukken muur op de locatie zelf.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...