Leuke en unieke verjaardagscadeaus voor jouw werknemers: 4 tips!

Is één van je medewerkers bijna jarig? Dan is dit het perfecte moment om een blijk van waardering te geven. Door te laten zien dat je niet alleen geïnteresseerd bent in zijn doen of laten op het werk, maar ook het privéleven. Een verjaardag is een goed moment om een klein presentje te geven en hem extra gewaardeerd te laten voelen. Maar hoe doe je dat? Je hebt uiteraard niet alle tijd van de wereld om voor elke medewerker apart iets leuks uit te zoeken. Gelukkig zijn er genoeg originele en makkelijke tips waar je uit kunt kiezen om jouw werknemers op hun speciale dag in het zonnetje te zetten. We hebben alvast vier tips voor je op een rijtje gezet.

1. Brievenbuscadeau

Het is niet altijd mogelijk om een cadeau op de verjaardag zelf te geven. Daarom is het verstandig om voor een brievenbuscadeau te kiezen. Dit zijn cadeaus die gewoon in de brievenbus passen en via de bezorgdienst worden bezorgd. Zo heb je hier verder geen omkijken meer naar. Wil je een cadeau door de brievenbus laten bezorgen? Dan beschik je over een enorm groot aanbod aan verschillende keuzes. Van kleinigheidjes tot enorme bossen bloemen. Alles is mogelijk. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden en kies iets wat bij hem of haar past.

2. Cadeaubon

Het is best wel lastig om voor iedereen persoonlijk iets unieks te bedenken. Waarschijnlijk heb je wel een standaard prijs voor elk cadeau in gedachten. Dan is het een goed idee om dit budget in verschillende cadeaubonnen te stoppen. Kies voor een zeer algemene cadeaubon. Denk aan een fashioncheque of een bon van een grote warenwinkel. Zo is er werkelijk voor ieder wel wat wils te vinden en kan de ontvanger zelf een passend cadeau uitkiezen. Met een cadeaubon zit je eigenlijk altijd wel goed.

3. Pakket met lekkers

Iets lekkers valt eigenlijk altijd wel in de smaak. Hierbij kan je wel denken aan de persoonlijke voorkeuren. Weet je bijvoorbeeld zeker dat zij helemaal dol is op wijn? Kies dan voor een luxe wijnpakket inclusief allemaal lekkere kaasjes, toast en andere dingen die bij de borrel geserveerd kunnen worden. Is hij een ware Bourgondiër? Stop de mand dan vol met dingen die bij hem niet mogen ontbreken.

Houd er wel rekening mee dat niet iedereen alles kan of mag eten. Denk bijvoorbeeld aan mensen die vanwege hun geloof bepaalde voedingsmiddelen niet mogen, veganisten of vegetariërs en mensen die kampen met allergieën. Zo weet je zeker dat je iets geeft waar ze ook echt iets aan hebben.

4. Zelfhulpboeken

Weet je dat één van jouw medewerkers enorm hard bezig is met het verkrijgen van meer inzicht in het leven? Komt deze altijd met de meest bijzondere vraagstukken? Of weet je zeker dat deze ooit gekampt heeft met depressies, angsten of andere problematiek? Dan is het natuurlijk een heel mooi gebaar om een zelfhulpboek cadeau te doen, inclusief een kaartje met bemoedigende woorden. Zo toon je dat je er voor hem of haar bent.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...