Laadpaal zakelijk: wat zijn de voordelen?

Een laadpaal voor zakelijk gebruik is absoluut een aanrader. Je bent verzekerd van verschillende mooie voordelen. Wat dacht je van de kosten die lager zullen zijn dan dat je elders je wagenpark moet opladen of het behalen van je duurzaamheidsdoelen. Er is veel reden om voor de zakelijke laadpaal te kiezen. Wij hebben de voordelen voor je op rij gezet. Zodat je een juiste keuze kunt maken.

Gemak en tevredenheid bij werknemers

Als eerste heb je natuurlijk te maken met je werknemers. Die via de zakelijke laadpalen hun auto kan laten opladen. Dit zorgt uiteraard voor tevreden werknemers. Omdat er voorzien wordt in gemak en zich daardoor gestimuleerd voelen om aan de slag te gaan. Bovendien kan het voor werknemers ook een behoorlijke financiële prikkel zijn om elektrische auto te gaan rijden of er een via bijtelling via het bedrijf te financieren.

Opladen voor klanten mogelijk maken

Je kunt het laden voor klanten ook tot een van de mogelijkheden maken. Kies niet zomaar voor de eerst en beste aanbieder maar kies ervoor om diensten te vergelijken. Zo weet je precies wat voor je klanten de meest aantrekkelijke oplossing is. Voor je personeel en voor je klanten die daardoor ook kunnen profiteren om hun elektrische auto op te laden. Diensten vergelijken is tegenwoordig erg gemakkelijk en levert je vaak een kostenbesparing op.

Het behalen van je duurzaamheidsdoelen

Ieder bedrijf heeft doelstellingen om duurzamer te ondernemen. Met elektrische laadpalen maak je dit doel direct een stuk dichterbij. Omdat je in een klap een enorme bijdrage kunt leveren aan een beter klimaat. Want elektrische auto’s zijn natuurlijk een stuk beter voor het klimaat. Ze hebben namelijk helemaal geen uitstoot.

Krijg inkomsten middels de laadpalen

Door laadpalen aan te bieden kun je klanten en personeel een leuke aanbieding doen. Om tegen veelal lagere kosten een auto op te laden. Op Slimster zie je direct wat er mogelijk is en maak je een snel en degelijk vergelijk. Daar profiteer je van. Doordat je direct de beoordelingen van mensen over zakelijke laadpalen kunt vinden en lezen.

Klanten geven meer geld uit

Wanneer klanten ervoor kiezen om hun auto op te laden duurt dit doorgaans even. In de tussentijd kunnen ze dus winkelen en geld uitgeven in je winkel. Dat levert je dus indirect veel voordelen op waaronder de nodige omzet. Het is voor steeds meer bedrijven de reden om voor zakelijke palen te kiezen.

Bovendien profiteer je niet alleen van omzet maar verbetert ook je imago aanzienlijk ten opzichte van bedrijven die dit nog niet aanbieden.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...