Kantoorruimte in Amsterdam vinden? Dit zijn de mogelijkheden!

Als je op zoek bent naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam, dan zou je eens aan Tauro moeten denken. Natuurlijk kun je op zoek gaan naar een geschikte eigen pandje in de hoofdstad. Tauro kan je het echter gemakkelijker maken.

Zelf een bedrijfspand kopen is een dure aangelegenheid

Zelf een bedrijfspand kopen in Amsterdam, dat is wel een heel kostbare aangelegenheid. Hetzelfde geldt voor het huren van een pand. Ook al zoek je gericht, de vraag is groot en je moet wel heel erg veel geluk hebben wil je dan een geschikt en ook nog eens betaalbaar pandje vinden op korte termijn. Daarom zou je beter je intrek kunnen nemen bij Tauro. Dan zit je op een perfecte locatie in Amsterdam. Je kunt er terecht als je een groot of een klein kantoor zoekt.

Het complex van Tauro is zeer goed te bereiken

Het kantoorcomplex van Tauro is uitstekend bereikbaar. En dat met zowel de fiets, trein en met de auto. Er ligt een royale parkeergarage onder het gebouw en er is meer dan voldoende capaciteit, ook voor jouw bezoekers. Amsterdam en het kantorencomplex staan beide bekend om de internationale bedrijvigheid en op locatie worden niet zelden netwerkbijeenkomsten georganiseerd waardoor je snel door kunt groeien en je netwerk kunt verbreden.

Een vloeroppervlakte van 11.000 vierkante meter

In totaal is sprake van een vloeroppervlak van 11.000 vierkante meter. Je kunt al een ruimte huren vanaf 28 vierkante meter. De kantoren hebben allemaal daglicht en beschikken over kiepramen. Over licht en gezonde lucht hoef jij je dus geen zorgen te maken. Het complex bevindt zich op een zeer dynamische locatie in Amsterdam. De uitstraling kun je beslist warm noemen en je vindt op elke verdieping een volledig uitgeruste pantry.

Complex beschikt over energielabel A

Natuurlijk is er ook op jouw verdieping een coffee lounge en de vergaderfaciliteiten kun je gerust als perfect omschrijven. Er is bovendien een directe verbinding met de snelweg A10 en het complex beschikt ook nog eens over Energielabel A. Het huren van een ruimte binnen dit complex is dus erg verstandig. Je kunt er vaak snel terecht en de andere ondernemers maken je echt sterker. Informeer eens naar de mogelijkheden en wie weet kun je er al snel terecht. Je kunt je echt geen betere plek wensen als je graag in Amsterdam zaken wilt doen.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...