Hoe krijg je personeel aan sta bureaus

Je gaat jouw kantoor volledig ergonomisch maken en daarmee gaat iedereen gebruik maken van ergonomische bureaus en bureaustoelen. Je hebt alles aangeschaft en ingericht, maar na verloop van tijd gebruikt niemand meer de sta bureaus. Hoe pak je dat probleem aan?

De problemen van sta bureaus

Hier noemen we de meest voorkomende problemen die zich voordoen wanneer gewerkt gaat worden met sta bureaus. Niet elk sta bureau is geschikt voor iedere medewerker. Denk dus goed na over de nadelen hiervan bij een bureau kopen voor ergonomische doelstellingen en bedenk dan met welke oplossingen je het personeel weer aan de sta bureau krijgt.

1. Gezondheidsrisico’s

Het grootste probleem met een sta bureau is het risico voor de gezondheid als het bureau niet correct wordt gebruikt. Het verkeerd gebruiken geeft negatieve gezondheidseffecten die een sta bureau kan hebben. Te lang staan laat de persoon ofwel te lang leunen op één been of gaat met de rug scheef staan door te hangen aan het bureau.

Oplossing

Koop een in hoogte verstelbaar bureau zodat je de hele dag door van zitten naar staan kunt gaan. Dit zal de gezondheidsrisico’s van zowel langdurig zitten als langdurig staan sterk verminderen. En niet alleen heeft even van het bureau weglopen een goed effect bij lang zitten, dit geldt net zo zeer voor te lang staan.

2. Kan ongemakkelijk zijn om mee te beginnen

Wat de meeste mensen zich niet realiseren is hoeveel langdurig staan kan eisen van de rug, benen en voeten. De eerste overgang van zitten naar staan kan pijnlijk zijn als het verkeerd wordt gedaan. Zelfs als het goed wordt gedaan is het gebruikelijk dat er pijn en vermoeidheid wordt ervaren totdat het lichaam gewend is aan de verandering.

Oplossing

Neem altijd een sta-pauze. Het is niet gezond om langere tijd te staan, zelfs niet nadat je volledig gewend bent geraakt aan de sta bureau. Blijf bewegen als je aan een sta bureau werkt. Een wandeling tijdens de pauze op de werkplek kunnen wonderen doen om de bloeddoorstroming te verbeteren en vermoeidheid te voorkomen.

3. Veel mensen stoppen met het gebruik van hun sta bureau

Als gevolg van de verandering naar sta bureau en de ongemakkelijke aspecten hierbij laat veel gebruikers niet door gaan met staan. Het gebruik van sta-zit werkplekken neemt snel af en de meeste gebruikers vallen terug op meer zitten.

Oplossing

Mensen zijn gewoontedieren en van de sta bureau een gewoonte maken is de beste manier om het op een natuurlijke manier onderdeel van het dagelijks werken te laten worden. Maak dus een routine van het gebruik van de sta bureau en blijf daaraan houden. Een goed plan om te volgen is 20 minuten zitten, 10  minuten staan en tussendoor even lopen.

4. Niet veelzijdig door vast hoogte

Een sta bureau is niet veelzijdig door de vaste hoogte. De juiste ergonomische stahoogte varieert voor elke gebruiker, afhankelijk van de lengte. Een bureau met vaste hoogte dat is aangeschaft voor een lang persoon zal niet geschikt zijn voor iemand van een andere lengte.

Oplossing

Zeker voor gedeelde flexwerkplekken is een elektrisch verstelbaar sta-zit bureau kopen het beste. Hiermee kan met één druk op de knop snel en eenvoudig de hoogte worden ingesteld voor de gebruiker die aan het bureau zit of gaat staan. Daarmee kun je de sta bureau in hoogte verstellen naar ieders gewenste lengte.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...
porn
Spanish to English translation is the process of converting written or spoken content from the Spanish language into the English language. With Spanish being one of the most widely spoken languages in the world, the need for accurate and efficient translation services is essential. Spanish to English translation plays a crucial role in various domains, including business, education, travel, literature, and more. Skilled translators proficient in both Spanish and English are required to ensure accurate and culturally appropriate translations. They must possess a deep understanding of both languages' grammar, syntax, idioms, and cultural nuances to convey the original meaning and intent of the source content effectively. Quality Spanish to English translation services help bridge the language barrier and facilitate effective communication between Spanish-speaking individuals and English-speaking audiences.spanishenglish.com
evden eve nakliyat
uluslararası zati eşya taşımacılığı türkiyeden almanyaya ev taşıma uluslararası evden eve nakliyat türkiyeden kıbrısa evden eve nakliyat türkiyeden kıbrısa ev taşıma fiyatları türkiyeden ingiltereye evden eve nakliyat yurtdışına ev taşıma zati eşya taşımacılığı
betting-union.com
Evden eve nakliyat şehirler arası nakliyat
Cialis Fiyat Cialis 100 mg