Digitale communicatie verbeteren met een app

Communication is key. Deze quote wordt vaak gebruikt in het bedrijfsleven. Goede communicatie wordt steeds belangrijker, zeker omdat veel communicatie tegenwoordig online plaatsvindt. Niet altijd is digitale communicatie even goed verzorgd of toegankelijk voor alle betrokken partijen. Informapp heeft daar iets op bedacht: een handig app-platform!

Goede communicatie apps

Informapp is een gespecialiseerde app-ontwikkelaar en heeft al diverse apps gebouwd waarmee bedrijven hun communicatie kunnen verbeteren. Het zijn voornamelijk apps die informatie registreren of vastleggen, zoals: een werkbon app , inspectie app en sales app. Dit resulteert in prachtige rapporten, offertes, facturen of overzichten. Daarbij is het de kunst om de juiste informatie met de juiste mensen te delen. Dit gebeurt lang niet altijd even goed en daarom heeft Informapp een nieuw app-platform gelanceerd voor de Nederlandstalige markt.

Spiksplinternieuw app-platform

Informapp heeft hun registratie app-platform en hun communicatieplatform aan elkaar geknoopt. In het nieuwe app-platform kan (bijna) alles. Een greep uit de mogelijkheden: projectcommunicatie, personeels- of bedrijfscommunicatie, chatten, documenten delen, agenda/kalenderfunctie, nieuws delen, polls houden en taken aanmaken.

Gebruikers in groepen indelen

Het grote voordeel van dit app-platform is dat gebruikers in verschillende groepen ingedeeld kunnen worden. Je bepaalt zelf hoeveel rechten gebruikers hebben, bijvoorbeeld alleen documenten ontvangen of ook publiceren. Zo zal de uitnodiging voor de jaarlijkse BBQ bij alle personeelsleden terecht moeten komen, maar projectnieuws enkel bij de projectgroep en/of betrokken derden. Ook de externe partijen kun je zo een rol bieden. Denk bijvoorbeeld aan klanten, partners, leveranciers, onderaannemers of een andere partij die je betrokken of geïnformeerd wilt houden.

Documenten delen in de juiste groep

Omdat het registratie app-platform en het communicatie platform samengevoegd is, kan je automatisch de documenten delen in de juiste groep(en). Ook kan je taken laten resulteren in registraties die klaargezet worden voor specifieke personen. Kortom: de cirkel is rond!

Een persoon kan lid zijn van meerdere groepen. Zo kan die persoon inzoomen in een groep, of alles bij elkaar terugvinden in één agenda. Dit nieuwe app-platform van Informapp is superhandig voor medewerkers op de werkvloer. Alle documenten en tekeningen liggen digitaal bij elkaar en met een overzichtelijke takenlijst kun je direct overal op reageren. Ook kunnen medewerkers in een groep met elkaar chatten en natuurlijk ook een op een.

Vraag de demo aan en test het platform uit!

Is jouw bedrijf geholpen met een betere communicatie? Maak dan kennis met het nieuwe app-platform van Informapp. Communicatie wordt zo voor iedereen binnen het bedrijf een stuk eenvoudiger. Als bedrijf wordt je gezien als koploper en klanten zullen een hoge kwaliteit van service ervaren.

Ben je geïnteresseerd in een demo, of wil je meer weten over de kosten of mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom dan in contact met Informapp, zij vertellen je graag meer en verzorgen ook graag een demo.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...