De voordelen van car wrapping voor jouw bedrijfswagen

Heb je interesse om je bestelwagen of personenwagen te veranderen in een letterlijk rijdende visitekaartje? Laat je auto dan car wrappen door middel van signfolie. Car wrappen is veel sneller dan je auto te laten spuiten en daarnaast werkt de folie ook nog eens heel mooi als beschermlaagje. Dit kan positief zijn voor de restwaarde van je wagen. Een aantal voordelen uitgelicht als je besluit je bedrijfswagen te wrappen.

Creatief zijn met folie

Bedrijfsinformatie op je wagen is een relatief goedkope manier om reclame te maken voor je producten of diensten. Zo kun je heel makkelijk je telefoonnummer, webadres of bedrijfsnaam laten tonen. Handig als je bijvoorbeeld in de file staat of als je je auto geparkeerd hebt in het stadshart. Dankzij het gebruik maken van car wrappen verander je je auto heel snel in een aandachtstrekker. Met car wrappen en folie zijn de mogelijkheden oneindig en zonder dat je heel veel geld kwijt bent. Vandaar dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van plaktechnieken in plaats van lak spuiten. Je moet tegenwoordig goed kijken op een auto of er gewerkt is met plakfolie en misschien nog wel belangrijk is dat het materiaal ook heel simpel te verwijderen is.

Maak gebruik van speciale kleuren

Met car wrappen zijn de mooiste creaties mogelijk en soms zelfs heel exotisch. Zo krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit geweldige kleuren zoals stealth zwart, matwit en matzilver. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een auto met glimmend chroom of een koolstofvezel effect. En het mooie van deze speciale tinten en kleuren is dat je het later heel makkelijk te verwijderen is en kost je maar een paar honderd euro. Daarom kiezen bedrijven er steeds meer voor om bedrijfswagens in het wit te kopen en daar later visuals en huiskleuren aan te brengen.

Je bedrijfswagen als visitekaartje op de Nederlandse wegen

Vaak worden automodellen zoals Fiat 500, Mini en Smart als rijdende visitekaartje op de weg gebruikt. Iedereen zal het erover eens zijn dat het een reclamewaarde heeft. Bij reacties op internet zie je dat het opvallend vermelden van je bedrijfsgegevens je meer bezoek naar je website genereert.

Wrappen van meubels, wanden en ruiten is ook mogelijk

Het auto gemaakte design is ook te gebruiken op een wand of winkelruit van je bedrijf. Zelfs is het mogelijk om het design op meubels te gebruiken. Niet heel raar om je hele huisstijl te maken, zonder dat je daar een reclamebureau voor inschakelt.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...