De grootste voordelen van een zakelijke unlimited abonnement

Wanneer je zakelijk kiest voor een abonnement met unlimited data, dan kan dat veel voordelen bieden. Het is dan ook aantrekkelijk om je daarin te verdiepen. Wanneer je zakelijk voordeel kan hebben, dan is dat altijd de moeite waard om te onderzoeken. In dit artikel leer je alles wat je moet weten over de voordelen.

Altijd mobiel internetten

Wanneer je een abonnement met unlimited data hebt, dan zit er dus daadwerkelijk geen limiet aan je dataverbruik. Of je nu iemand bent dit veel vlogt, of je bent op zakenreis, of je wilt gewoon lekker streamen op het moment dat je vrije tijd hebt. Of het nu om iTunes, Spotify, Netflix of een andere dienst gaat, hoeft niet uit te maken. Dat kan allemaal in je bundel.

Eindeloos bellen en sms’en

Het is ook goed om te weten dat je met een zakelijk unlimited abonnement onbeperkt kan bellen en sms’en. Zo kan je dus gewoon met je contacten en leveranciers communiceren voor een vast bedrag.

Kosten in de hand houden

Omdat je ondernemer bent, is het belangrijk om je kosten goed te begroten. Met een unlimited abonnement weet je precies waar je aan toe bent en komen er geen addertjes onder het gras vandaan.

De optimale dekking

Je hebt een onbeperkte databundel. Die wordt gecombineerd met een perfecte dekking. Daardoor kan je altijd en overal op internet. Dit maakt het gemakkelijk om op locatie te werken. Je kan net voor een vergadering begint nog even wat stukken doornemen. Of je werkt in de trein nog even aan een offerte. Alles is mogelijk op deze manier. Overigens werkt dit ook in het buitenland binnen de EU.

Zeker zijn van veiligheid

Wanneer je onbeperkt internet hebt, hoef je ook niet op openbare wifi-netwerken. Dit zijn namelijk vaak juist de zwakke plekken. Doordat je dit niet meer nodig hebt, zijn je smartphone en tablet dus ook een stuk beter te beveiligen en kan je gewoon zonder zorgen overal aan het werk.

Flexibel met je abonnement

De zakelijke abonnementen zijn heel flexibel. Wanneer je merkt dat je minder nodig hebt dan unlimited opties, dan kan je altijd heel simpel je bundel aanpassen. Heb je juist meer nodig, dan kan je zo weer terug naar de unlimited abonnementen.

Een modern toestel gebruiken

Als ondernemer moet je wel up-to-date blijven. Daarom wil je er zeker van zijn dat je altijd de beschikking hebt over een moderne smartphone. Bovendien wil je dat deze direct vervangen kan worden als deze kapot, kwijt of gestolen is. Dan heb je binnen enkele uren alweer een toestel zodat je gewoon bereikbaar blijft.

Het gebruik van eSim

Tot slot is er nog het voordeel van eSim. Dit is een digitale simkaart waar je telefoonnummer op staat. Je kan deze koppelen aan je telefoon. Op je vaste simkaart kan je dan een ander nummer nemen. Dat betekent dus dat je zakelijke nummer en je privénummer op hetzelfde toestel af te handelen zijn, maar je alles wel goed gescheiden houdt. Dit maakt het voor jou gemakkelijker.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...