Big shoppers laten bedrukken: dit moet je weten!

Je bent op zoek naar een leuk en creatief idee als klantcadeautje en wilt tegelijkertijd je bedrijf volop in the picture houden met het ontwerpen van een hippe bigshopper die overal mee naartoe genomen kan worden. Daarom laat je als kleinigheidje een hoop big shoppers drukken als presentje namens je bedrijf. Maar hoe kun je dit op een creatieve manier aanpakken en wat moet je weten als je bigshoppers wilt laten bedrukken? Wil je met logo of zonder en wat zijn de andere mogelijkheden? Zie je het al voor je dat klanten in de supermarkt of op een tropisch strand met jouw toffe bigshopper lopen te paraderen?

Materiaal

Er zijn diverse materialen mogelijk bij het laten ontwerpen van je big shopper. Je kunt onder andere milieuvriendelijk kiezen voor PET, non woven pp of woven pp om de impact op het milieu te minimaliseren. Ook het formaat en de kleur zijn vaak te kiezen bij het bestellen van minimaal 1000 stuks.

Big shoppers bedrukken

Ook de mogelijkheden voor het bedrukken van de tas zijn eindeloos. Wil je er simpel een bedrijfsnaam en logo op? Of een slogan die jouw bedrijf kenmerkt? Of heb je toch liever een foto? De mogelijkheden zijn eindeloos bij het laten bedrukken van een bigshopper, zeker naarmate de aantallen boven de 1000 stuks uitkomen. Vaak wordt een big shopper bedrukt in CMYK kleuren. EPS kleuren kunnen omgezet worden naar CMYK kleuren, waarbij het kleurverschil vrijwel niet te zien is.

Bigshoppers: zelf ontwerpen of uitbesteden?

Wil je de big shoppers zelf ontwerpen? Of besteed je dit liever uit? Ben je zelf handig met designprogramma’s en heb je de juiste drukspecificaties bij de hand? Dan kom je een heel eind. Ben je echter totaal niet handig? Begin er dan niet aan en besteed het ontwerpen uit. Geef je input voor het ontwerp door aan de designer zodat hij zo dicht mogelijk bij het ontwerp van jouw wens uitkomt. Uiteraard kunnen hier altijd nog aanpassingen aan verricht worden en waarschijnlijk zal een designer ook meerdere ontwerpen uitwerken om te kijken naar wat voor stijl jouw voorkeur uit gaat. Je kunt online ook op zoek gaan naar inspiratie en toffe voorbeelden van bigshoppers van andere bedrijven. Kijk bijvoorbeeld ook eens op UTS Bags als je op zoek bent naar kleurrijke en unieke voorbeelden van bigshoppers.

Heb je eindelijk een kleur, ontwerpkeuze en het formaat van je big shopper uitgekozen, dan kun je de aantallen doorgeven en je tas laten bedrukken. Vraag altijd een proefdruk op voor het echte drukwerk gedaan wordt. Zo kun je het voorbeeld in real life bekijken en direct zien of het aan de standaard van jouw bedrijf voldoet en of je tevreden bent met het eindresultaat.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...