Bedrijfspand inrichten? De vloer is belangrijk!

Bij het inrichten van een bedrijfspand komt heel wat kijken. Je bent nu aan het rondkijken naar goede vloeren? Lees in deze blog meer over verdiepingsvloeren.

Entresolvloer zorgt voor meer ruimte

Ruimte heb je nooit genoeg toch in je bedrijf? Of het nu gaat om een magazijn, een hal, een opslag of een productieruimte, er is vaak ruimte te kort. Een entresolvloer is daarom een ideale vloer voor een bedrijf. Ze bieden namelijk ruimte voor allerlei verschillende activiteiten die een bedrijf plaats kunnen vinden. Ze zorgen daarnaast voor een extra veilige manier van werken. Verder vergroot je door middel van deze vloer de opslagcapaciteit. Entresolvloeren zijn het beste te omschrijven als een vrijstaande verdieping tussen de begane grond en het dak. Je kunt een entresolvloer in alle bedrijven toepassen, bijvoorbeeld voor een magazijn-, productie- of kantoorruimte.

Verdiepingsvloeren ideaal in elk bedrijf

De verdiepingsvloeren zijn te gebruiken als je je bedrijf opnieuw wilt inrichten. Ze kunnen heel precies in de bestaande bouw worden geïntegreerd. Soms kunnen verdiepingsvloeren een complete nieuwbouw zelfs voorkomen. Dat is nog eens goed nieuws. Reken maar uit wat het verschil in kosten is. Of een totaal nieuw bedrijfspand of alleen een verdiepingsvloer. Met deze vloer aanleggen hoef je niet bang te zijn voor een hele ingrijpende verbouwing. Een team van specialisten heeft dit zo voor elkaar. Na afloop van de montage beschik je direct over een groot aantal extra vierkante meters. Over het algemeen is de investering in een jaartje of twee wel terugverdiend. Lees hier meer over verdiepingsvloeren.

Het plaatsen van een mezzanine

Verdiepingsvloeren worden ook wel tussenvloeren genoemd. Ook kun je de naam mezzanine tegenkomen. Het gaat dus steeds om een verdiepingsvloer. Deze worden opgebouwd uit een stalen constructie met speciaal geproduceerde vloerpanelen. Dankzij deze enorm sterke combinatie kan de vloer uitstekend belast worden. Monteurs plaatsen deze vloer bijzonder snel. Ze begrijpen als geen ander dat jouw bedrijfsactiviteiten gewoon door moeten gaan.

Hoeveel het draagvermogen van de vloer precies moet zijn, dat wordt nauwkeurig bepaald. Bij het ontwerp van de vloer houden we heel goed rekening met het draagvermogen dat nodig is voor de activiteiten die plaatsvinden bij jou in het bedrijf. Ook nemen we goed notie van onder meer de puntbelasting en van de overspanningen. Uiteraard staan jouw wensen bij alle beslissingen centraal. Vraag gerust eerst eens om vrijblijvende informatie.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...