4x leuke thema’s voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een uitstekende manier om het team weer volledig bij elkaar te krijgen. De sfeer is op een bedrijfsfeest lekker ongedwongen. Soms is het erg fijn zijn om elkaar eens te zien buiten de werkdag om.  Er is meer ruimte om te kletsen, je bent wellicht wat meer ontspannen en je leert je collega’s op een andere manier kennen. Daarnaast is het een goede manier om alle medewerkers te bedanken voor hun harde werk. Leuk is als het feest ook een thema heeft, dat geeft de avond net een beetje extra. Wij zetten 4 succesvolle thema’s op een rij voor een geweldig bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest thema #1 – Dinershow

Een dinershow is een perfect thema als je de 1,5 meter afstand moet kunnen waarborgen. Daarnaast kun je prima met elkaar bijkletsen. Als iedereen elkaar lang niet in het echt heeft gezien, is er wellicht meer behoefte aan een hapje, een drankje en vooral veel goede verhalen in plaats van een wild feest. Samenkomen met collega’s doe je in dit thema perfect. Er is genoeg ruimte voor goede gesprekken, maar ook voor leuk vertier én lekker eten.

Bedrijfsfeest thema #2 – The roaring twenties

Je bedrijfsfeest een chique randje geven? Dat doe je met dit thema! Breng the Great Gatsby of Peaky Blinders tot leven met het roaring twenties thema. Genoeg mogelijkheden om uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het interieur van zwoele jazzclubs, weelderige kroonluchters en chesterfields. Pak uit met de aankleding en laat de gasten ook in thema gekleed komen.

Bedrijfsfeest thema #3 – 80’s disco party

Is het tijd voor alle collega’s om eens goed los te komen? Dat gebeurt zeker met het thema 80’s disco! Laat iedereen volgens het thema gekleed komen en zorg dat al je collega’s verzoeknummers kunnen insturen. Een dj bedrijsfeest is dan wel fijn. Zo weet je zeker weet dat alle verzoekjes in een goed tempo aan de beurt komen.

Bedrijfsfeest thema #4 – Reis rond de wereld

Met het “around the world” thema kun je eigenlijk alle kanten op. Kies zelf welke landen of continenten je gaat bezoeken en zorg voor hapjes en drankjes in stijl. Voor een rode draad kun je kiezen voor het vliegtuig (inclusief stewardessen en piloot) dat jullie overal naartoe brengt. Extra leuk: koppel de reis die jullie organisatie heeft gemaakt sinds het ontstaan aan dit thema. Zeker wanneer de organisatie een X aantal jaar bestaat is dit een perfecte keuze!

Zo maak je er altijd een spetterend feest van

Twijfel je of je feest wel aan de juiste maatstaven voldoet? Zorg ervoor dat je de locatie, muziek, hapjes, drankjes en aankleding geregeld hebt. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goed feest. Wanneer je kiest voor een thema is het belangrijk dat je gasten op tijd op de hoogte zijn van de dresscode. Zo komt iedereen in stijl!

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...