4x betaalbare leaseauto’s voor ondernemers

Er zijn natuurlijk enorm veel leaseauto’s te vinden voor verschillende ondernemers. De ene auto is duurder dan de ander en daardoor zijn er dus ook grote verschillen qua maandkosten die je kwijt bent voor het leasecontract. Maar hoe kies je nu de juiste lease auto voor jouw bedrijf en wat is een goede auto die ook wel redelijk laag ligt in de kosten? Hieronder lees je wat goede lease auto’s zijn voor ondernemers.

1. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een erg gemakkelijke auto om te gebruiken binnen je bedrijf. Het is een klein bestelbusje waarmee jij gemakkelijk van A naar B kunt rijden. Het is een fijne auto waarbij je niet zoveel geld kwijt bent in de maand. Verder kun je gemakkelijk dingen leveren en heeft de Caddy redelijk veel ruimte. De Caddy financial lease je bovendien ook binnen een handomdraai. Hierdoor ben je meteen economisch gezien de eigenaar van de auto. Nadat je contract is verlopen is de Caddy helemaal van jou.

2. Renault Master

De mooie Renault Master kun je natuurlijk ook leasen. Dit is een fantastisch bestelbusje met enorm veel ruimte achterin. Je hebt verschillende soorten Renault Masters: de een is namelijk groter dan de ander. Met deze bedrijfswagen kun je gemakkelijk dingen vervoeren of juist dingen meenemen die je nodig hebt voor je werkzaamheden. Naast dat hij ideaal is voor verschillende werkzaamheden, kun je de Renault Master financial leasen. De Renault Master lease je al vanaf 184 per maand. Na het contract ben jij juridisch en economisch eigenaar van de wagen. Naast dat je de Renault Master gemakkelijk financial kunt leasen kun je hem natuurlijk ook operational leasen. Hierbij blijft de Renault Master van het leasebedrijf en zijn zij economisch verantwoordelijk voor de auto.

3. Toyota Aygo

Naast verschillende bestelbusjes heb je ook stadsauto’s die je kunt leasen voor je bedrijf. Als je een wat kleiner bedrijf bent is het gemakkelijk om een auto te leasen die wat goedkoper is. De Toyota Aygo is perfect voor de kleine ondernemer en je kunt gemakkelijk rijden van A naar B: de Toyota Aygo is een redelijk kleine auto waar je je gemakkelijk in kunt voortbewegen. Verder is het maandelijkse bedrag om een Toyota Aygo te leasen redelijk laag, hierdoor wordt de Aygo ook erg aantrekkelijk om te leasen.

4. Volkswagen Golf

Naast de Toyota Aygo heb je ook een Volkswagen Golf die perfect kan zijn voor jou als ondernemer. Deze auto heeft een uitstekende wegligging en natuurlijk kunnen we profiteren van het Duitse comfort zoals we het gewend zijn. De Volkswagen Golf is een relatief goedkope auto om te leasen op maandelijkse basis. Bij een Volkswagen Golf heb je ook de keuze om deze financial te leasen, maar je kunt ook kiezen voor operational lease.

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...