4 originele sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Ook dit jaar wil je als bedrijf sinterklaas niet overslaan. Het is het perfecte moment om al je personeel en zakelijke relaties te verrassen en te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dit jaar was een jaar zoals er geen ander ooit was en laat met een mooi en persoonlijk sinterklaasgeschenk weten dat je je personeel en zakelijke relaties enorm op prijs stelt. We laten je een paar mooie sinterklaasgeschenken zien!

1. Chocoladetablet met eigen eetbare bedrukking

Chocolade hoort natuurlijk bij sinterklaas. Chocoladeletters maar natuurlijk ook chocolade munten en andere lekkernijen. Chocoladeletters bestellen voor relaties als blijk van waardering heeft een erg positieve werking op de ontvanger. Geef daarom met sinterklaas als voorbeeld deze heerlijke, van Belgische chocolade gemaakte, chocolade tabletten weg in een prachtig rood doosje met venster. Op het tablet kan je, volledig in kleur, een mooi ontwerp en persoonlijke boodschap laten drukken. Deze bedrukking is bovendien eetbaar!

2. Persoonlijke snoep pot met strooigoed

persoonlijke snoeppot met strooigoedEen blijvend aandenken aan je bedrijf! Een opnieuw te vullen snoep pot voorzien van mooie stickers met hierop jouw logo en ontwerp. De pot is gevuld met heerlijk snoepgoed, of een ander lekkernij naar keuze.

3. Sinterklaasfeest per post

Vanwege COVID-19 is het natuurlijk lastig om al je sinterklaasgeschenken fysiek te overhandigen. Hier hebben wij de oplossing voor gevonden. We hebben prachtige maildoosjes in sinterklaasstijl en gevuld met echte Sint lekkernijen. Deze doosjes kan je via de post versturen naar al je zakelijke relaties. In het doosje kan je bovendien een kaart met persoonlijke bedrukking verstoppen.

4. Mini Europallet Amerigo

Op zoek naar een sinterklaasgeschenk om weg te geven aan andere bedrijven? Wij raden de Mini Europallet Amerigo aan. Dit is een prachtig pakketje gevuld met een scala aan heerlijke sinterklaasproducten. Zo verras je op een perfecte manier elke zakelijke relatie. Bovendien kun je de verpakking en producten bedrukken naar eigen ontwerp en met jouw logo!

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...