4 Leuke manieren voor de afsluiting van het jaar met collega’s

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om te reflecteren en een feestje te vieren met collega’s. Na twee lastige jaren waarin samenkomen uit den boze was, kunnen we nu toch eindelijk weer ‘normaal’ een feestje vieren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. reflecteren op het afgelopen jaar met elkaar en weer vol goede moed kijken naar de toekomst. Heb jij wat inspiratie nodig voor een geslaagd bedrijfsfeest? Lees dan hieronder onze tips:

  1. Kerstborrel DJ

Willen jullie er dit jaar echt een knalfeest van maken met elkaar? Huur dan een professionele Kerstborrel DJ in. De DJ kan wellicht al wat achtergrondmuziek draaien tijdens de kerstborrel waarna hij afsluit met diverse danshits. Om het bedrijfsfeest nog spectaculairder te maken is het mogelijk om gebruik te maken van extra opties. Begin of sluit het feest af met confetti en streamers of creëer extra sfeer met LED lights of een mooie dansvloer. Allemaal met de voetjes van de vloer! 

  1. DJ met live artiest

Naast een Kerstborrel DJ kun je er ook voor kiezen om live artiesten in te huren. Zij spelen dan samen met de DJ en maken er een top feest van! Denk aan een saxofonist, zangeres of violist. Je kunt de artiesten ook combineren waardoor je jouw eigen live band maakt. Dit wordt een avond voor in de boeken!

  1. DJ met een band

Denk je er aan om een band in te huren voor jouw bedrijfsfeest? Met een band heb je net even een andere sfeer en vaak gaat het dak eraf! Een band zit vast aan bepaalde speeltijden en zal tussendoor altijd pauze houden. Wil je niet dat het dan stilvalt? Huur dan de combinatie DJ met band in. Zo voorkom je dat er een stilte valt als de band pauze neemt. Daarnaast kan de DJ de nummers draaien die de band niet kan spelen. Win-win!

  1. Pubquiz of kerstquiz

Liever iets interactiefs doen met elkaar wat ook nog eens zorgt voor een goede teambuilding? Denk dan eens aan een volledig georganiseerde pubquiz! In deze hersenkrakende quiz word je verdeeld in teams. Wie is de slimste collega?

Wist je dat je de pubquiz zelfs kunt laten personaliseren? Tijdens de decembermaand is het ook mogelijk om een kerstquiz aan te vragen. De pubquiz wordt dan gepresenteerd door niemand minder dan de kerstman zelf!

Ook interessant..

Meest populair

De 3 p’s bij duurzaamheid

Duurzaamheid, wat betekent dat eigenlijk? En hoe leg je het uit? Er is een grote kans dat je het begrip "duurzaamheid" linkt met  de...

Top 10 grootste bedrijven in Nederland

Nederland is misschien een klein landje, maar we hebben flink wat grote, succesvolle bedrijven in ons land. Wij hebben de 10 grootste en meest...

Wat is een VAT-nummer?

Wanneer je een btw-plichtige ondernemer bent is het van groot belang om een omzetbelastingnummer te hebben. In ons eigen land kennen we het btw-nummer...